Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
11 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ«Έχασε» τη μάχη με τον κοροναϊό ο Χιώτης Αρχιμανδρίτης...

«Έχασε» τη μάχη με τον κοροναϊό ο Χιώτης Αρχιμανδρίτης…

«Έχασε» τη μάχη με τον κοροναϊό ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου, Αρχιμανδρίτης Γρηγόριος Μουσουρούλης.
Σύμφωνα με την Αρχιεπισκοπή, ο Αρχιμανδρίτης διεγνώσθη θετικός στον κοροναϊό στις 17 Δεκεμβρίου 2020 και έκτοτε η πορεία τής υγείας του ακολουθούσε φθίνουσα πορεία.
Στις 26 Δεκεμβρίου εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ μόλις πριν δύο μέρες, οπότε δεν μπορούσε να αναπνεύσει, διασωληνώθηκε.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού Αρχιμανδρίτου Γρηγορίου, θα τελεσθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελιστρίας Παλλουριωτίσσης και ώρα 10.00. Της κηδείας θα προστεί η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος, συμπαραστατούμενος από μέλη της Ιεράς Συνόδου.
Το πρωί, θα τελεσθεί όρθρος και θεία Λειτουργία υπέρ αναπαύσεως αυτού. Σημειώνεται, ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα από σχετικά πρωτόκολλα μέτρα για προστασία από τον κορονοϊό.


We read it in: https://www.chiosin.gr 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img