Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
19.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΈβρος: Έφυγε από την ζωή ο πρώην βουλευτής Φάνης Δημοσχάκης...

Έβρος: Έφυγε από την ζωή ο πρώην βουλευτής Φάνης Δημοσχάκης…

Έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλεύονταν το τελευταίο χρονικό διάστημα ο πρώην βουλευτής Έβρου της Ν.Δ. Θεοφάνης (Φάνης) Δημοσχάκης, σε ηλικία 80 χρόνων.
Ο “Φανάρας” όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι, ψηφοφόροι και συγχωριανοί του, αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σημαντικά προβλήματα υγείας, ενώ τελευταία η κατάσταση του επιδεινώθηκε και επί πολλές ημέρες νοσηλεύονταν στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Γεννήθηκε στο Ισαάκιο Έβρου το 1944. Σπούδασε στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Βερολίνο και ήταν δικηγόρος.
Πολιτική Δραστηριότητα
Υπήρξε μέλος της Νεολαίας της ΕΡΕ και μεταδικτατορικά διατέλεσε στέλεχος της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου της ΝΔ.
Εκλέχθηκε βουλευτής Έβρου με τη Ν.Δ συνολικά πέντε φορές. Για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 1989, δεν εξελέγη στην αμέσως επόμενη εκλογική αναμέτρηση το Νοέμβριο του 1989, αλλά επανεξελέγη το 199ο στις τότε τριπλές εκλογές με Πρωθυπουργό τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Επανεκλέχθηκε το 1993, το 1996 και το 2000.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο)

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img