Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
21.8 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήANIMAL DEATHSΚΥΠΡΟΣ: Κτήνη αποκεφάλισαν γατούλα και έπαιξαν μπάλα με το κεφάλι της...

ΚΥΠΡΟΣ: Κτήνη αποκεφάλισαν γατούλα και έπαιξαν μπάλα με το κεφάλι της…

Η απόλυτη φρίκη στην Κύπρο: Κτήνη αποκεφάλισαν γατούλα και έπαιξαν μπάλα με το κεφάλι τηςΗ απόλυτη φρίκη σημειώθηκε στην Κύπρο, όταν κάποια κτήνη αποκεφάλισαν γατούλα και έπαιξαν μπάλα με το κεφάλι της.
Σύμφωνα με καταγγελία, άγνωστοι κατακρεούργησαν, αποκεφάλισαν γάτα, την έγδαραν, πέταξαν το δέρμα της επάνω στους ανυποψίαστους μαθητές και στην συνέχεια έπαιζαν μπάλα με το κομμένο κεφάλι της. Ενώ, ένας ηλικιωμένος έριξε νερό και έπνιξε γατάκια που είχαν κρυφτεί σε σωλήνα.
Το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου εκφράζει αποτροπιασμό και καταδικάζει το περιστατικό και αναμένει από τις αρμόδιες αρχές, την αστυνομία για τα ζώα να ερευνήσουν σε βάθος το συμβάν.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση:
«δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν ανάμεσα μας τέτοιοι άνθρωποι (εάν είναι άνθρωποι ή κτήνη) οι οποίοι θα μπορούσαν να εκτελέσουν και να δολοφονήσουν ένα αθώο ζώο. Τι θα γίνει με τα παιδιά που είχαν την ατυχία να βιώσουν τέτοια συμπεριφορά; Ποιοι ήταν αυτοί που έκαναν αυτή την αποτρόπαια πράξη; Ποια θα είναι τα ψυχολογικά και άλλα τραύματα που πιθανόν να τα έχουν για το υπόλοιπο ίσως της ζωής τους τα ανήλικα παιδιά; Τι έγινε και ποιες είναι οι κατευθυντήριες που υπάρχουν ή εάν υπάρχουν όσον αφορά την λειτουργία των σχολείων μας σε τέτοιες περιπτώσεις; Τι έλεγχοι διεξάγονται; Υπάρχουν πρωτόκολλα που να διασφαλίζουν και τα παιδιά μαθητές και τα ζώα και αποτροπή τέτοιων φαινομένων;
Καλούμε την Υπουργό Παιδείας, τον Υπουργό δικαιοσύνης (Αρχηγό αστυνομίας), τις κτηνιατρικές Υπηρεσίες και τον Διευθυντή της αστυνομίας όπως λειτουργήσουν τάχιστα για την διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης.
Ευχόμαστε τα παιδιά και οι γονείς να ξεπεράσουν αυτή την πολύ σοκαριστική βάρβαρη και δολοφονική συμπεριφορά απέναντι στα αθώα τα ζώα.
Το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου είναι στην διάθεση των πιο πάνω για τις οποιεσδήποτε πληροφορίες ή άλλη βοήθεια που θα τυχόν θα χρειαστεί, και εάν υπάρχουν ένοχοι να οδηγηθούν εκεί και όπου τους αξίζει», καταλήγει η ανακοίνωση».
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο)

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img