Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
11.3 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤραγική εξέλιξη: νεκρός εντοπίστηκε ο 29χρονος Τάσος Κόπανος...

Τραγική εξέλιξη: νεκρός εντοπίστηκε ο 29χρονος Τάσος Κόπανος…

Τραγική εξέλιξη: νεκρός εντοπίστηκε ο 29χρονος Τάσος ΚόπανοςΦινάλε με τραγικό τρόπο σημειώθηκε στις έρευνες για τον 29χρονο Τάσο Κόπανο που χάθηκε την περασμένη Πέμπτη στον Αμβρακικό Κόλπο .
Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σήμερα το πρωί από ψαρά σε όρμο κοντά στο σημείο που συνέβη η μοιραία πτώση του από τη βάρκα.
Είναι η οδυνηρή κατάληξη μια ιστορίας που συγκλονίζει και προκάλεσε πανελλήνια αγωνία.
Ο νεαρός μουσικός από την Ευρυτανία, γνωστός και αγαπητός στο χώρο του δημοτικού τραγουδιού, έφυγε άδικα από τη ζωή σε ένα παιχνίδι της μοίρας, εξαιτίας του μπουρινιού που έπληξε την περιοχή του Αμβρακικού την ώρα που βρισκόταν σε βάρκα με έναν φίλο του κοντά στο Μενίδι
Οι έρευνες από αρχές και ιδιώτες ήταν επίμονες και εκτεταμένες για ημέρες με τις ελπίδες να σβήνουν σταδιακά. Οι εκκλήσεις των οικείων του συνεχείς να μην σταματήσουν, κανείς δεν ήθελε ο Αμβρακικός να γίνει ο υγρός τάφος του Τάσου.
Δυστυχώς σήμερα οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν…
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο)

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img