Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
10.7 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟυγγαρία: Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο - Επτά νεκροί...

Ουγγαρία: Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο – Επτά νεκροί…

Eπτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένα αυτοκίνητο παρασύρθηκε σήμερα από αμαξοστοιχία στη νότια Ουγγαρία, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Το πολύνεκρο δυστύχημα σημειώθηκε στα περίχωρα της πόλης Κουνφεχέρτο, κοντά στα σύνορα με τη Σερβία.
Νεκροί είναι ο οδηγός και άλλοι έξι επιβαίνοντες στο μοιραίο ΙΧ. Ο μηχανοδηγός του τρένου διακομίστηκε σε νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, ενώ κανείς από τους επιβάτες δεν έπαθε το παραμικρό.
Σύμφωνα με την ουγγρική αστυνομία, ένα Opel Corsa επιχείρησε να διασχίσει αφύλακτη διάβαση γύρω στις 7 το πρωί (τοπική ώρα) και παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία. Στη συγκεκριμένη διάβαση δεν υπάρχουν προστατευτικές μπάρες, παρά μόνο μια προειδοποιητική πινακίδα.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img