Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝεκρός 36χρονος που συμμετείχε στον ετήσιο μαραθώνιο του Λονδίνου και κατέρρευσε λίγο...

Νεκρός 36χρονος που συμμετείχε στον ετήσιο μαραθώνιο του Λονδίνου και κατέρρευσε λίγο πριν τερματίσει…

Την Κυριακή ο Μαραθώνιος του Λονδίνου, TCS London Marathon 2022 - Runner  MagazineΈνας 36χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του αφού κατέρρευσε περίπου τρία χιλιόμετρα πριν τη γραμμή τερματισμού του Μαραθωνίου του Λονδίνου την Κυριακή. Την είδηση επιβεβαίωσαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης. Όπως λένε, ο μαραθωνοδρόμος, από τη νοτιοανατολική Αγγλία, κατέρρευσε μεταξύ του 23ου και του 24ου χιλιομέτρου της διαδρομής.
Παρά το γεγονός ότι έλαβε άμεση ιατρική περίθαλψη και βοήθεια από ασθενοφόρο μέσα σε τρία λεπτά, πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο.
Η TCS London Marathon ανέφερε σε ανακοίνωσή της το απόγευμα της Δευτέρας: «Με βαθιά θλίψη, επιβεβαιώνουμε τον θάνατο ενός συμμετέχοντα στον μαραθώνιο TCS London Marathon του 2022.
Ένας 36χρονος άνδρας από τη Νοτιοανατολική Αγγλία κατέρρευσε μεταξύ του 23ου και του 24ου χιλιομέτρου και, παρόλο που έλαβε άμεση ιατρική περίθαλψη και ασθενοφόρο βρέθηκε στο σημείο μέσα σε τρία λεπτά, πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο.
Όλοι όσοι σχετίζονται με τη διοργάνωση του Μαραθωνίου του Λονδίνου θα ήθελαν να εκφράσουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του.
Η οικογένεια έχει ζητήσει την προστασία της ιδιωτικότητας και δεν θα ανακοινωθούν περαιτέρω λεπτομέρειες σύμφωνα με επιθυμία τους.
Η αιτία θανάτου θα διαπιστωθεί αργότερα μέσω ιατρικής εξέτασης».
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img