Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
21.3 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝεκρός στο σπίτι του βρέθηκε μετά από 5 μέρες εισαγγελέας στη Θεσσαλονίκη...

Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε μετά από 5 μέρες εισαγγελέας στη Θεσσαλονίκη…

Ο 63χρονος εισαγγελέας βρέθηκε εντός του σπιτιού όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του με την παρουσία πταισματοδίκη.
Όπως έγινε γνωστό, ο εισαγγελικός λειτουργός δεν είχε δώσει εδώ και μέρες σημεία ζωής κι η υπηρεσία του ειδοποίησε την Αστυνομία διότι αντιλήφθηκε ότι κάτι άσχημο συμβαίνει.
Κατόπιν, χθες βράδυ κλιμάκιο αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής μετέβησαν για έλεγχο στην οικία του στην οδό Σωκράτους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, οι άντρες με εισαγγελικό ένταλμα παραβίασαν την πόρτα του διαμερίσματος κι εντόπισαν τον 63χρονο όπου με την παρουσία πταισματοδίκη διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από την πρώτη στιγμή, ο ιατροδικαστής απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ εκτίμησε πως είχαν περάσει περίπου πέντε ημέρες από τον θάνατο του και ότι αυτός οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Στην σορό πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή και τοξικολογική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.
We read it in:https://kedenews.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img