Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
10.7 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΛάρισα: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου...

Λάρισα: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου…

Τροχαίο δυστύχημα στην παλαιά εθνική οδό Λάρισας - ΒόλουΟ αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Γιάννης Κουβάτας, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 9.30 το πρωί της Κυριακής (11/12) στην παλαιά εθνική οδό Λάρισας – Βόλου στο ύψος της Μελίας.
Το δυστύχημα συνέβη όταν το φορτηγό του 47χρονου αντιδημάρχου, φορτωμένο με φρούτα, βγήκε εκτός πορείας και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.
Ο 47χρονος οδηγός εγκλωβίστηκε στο βαρύ όχημα και μετά από μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής, ο άνδρας απεγκλωβίστηκε αλλά ήταν ήδη νεκρός.
Συνοδηγός ήταν ο 18χρονος γιος του άτυχου 47χρονου, ο οποίος φέρει ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο της Λάρισας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 47χρονος κατευθυνόταν προς την λαχαναγορά Λάρισας.

Ο Γ. Κουβάτας ήταν αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ρήγα Φεραίου, δηλαδή του Βελεστίνου, ήταν πατέρας τριών παιδιών και διατηρούσε μεγάλο οποροπωλείο στη λεωφόρο Ειρήνης στη Νέα Ιωνία.
Μόλις έγινε γνωστή η τραγική είδηση, με απόφαση του δημάρχου Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα, ακυρώθηκαν όλες οι προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου, σε ένδειξη πένθους και σεβασμού ύστερα από την αδόκητη απώλεια του αντιδημάρχου.

Τροχαίο δυστύχημα στην παλαιά εθνική οδό Λάρισας - Βόλου
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο)

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img