Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
17.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚομοτηνή: Υπέκυψε στα εγκαύματά της η γυναίκα που της έβαλε φωτιά ο...

Κομοτηνή: Υπέκυψε στα εγκαύματά της η γυναίκα που της έβαλε φωτιά ο άνδρας της…

Έχασε τελικά τη μάχη που έδινε για τη ζωή η 55χρονη γυναίκα στην Κομοτηνή, την οποία περιέλουσε ο άντρας της με βενζίνη και της έβαλε φωτιά.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 8/9, έπειτα από καβγά.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, αφού έσβησε τη φωτιά, κάλεσε την αστυνομία και η γυναίκα μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στη χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, όπου διασωληνώθηκε με πάνω 70% εγκαύματα στο σώμα και στο πρόσωπο. Κατόπιν μεταφέρθηκε σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, όπου και κατέληξε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ήταν ανάπηρη καθώς είχε χάσει το πόδι της λόγω διαβήτη.
Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ο 62χρονος σύζυγός της. Του είχε απαγγελθεί η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, πράξη η οποία διαφοροποιείται πλέον σε τετελεσμένη ανθρωποκτονία με δόλο.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img