Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
21.3 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚηδεύονται ο 46χρονος Ν. Τρίγκας και ο 33χρονος Νίκος Τσιάκαλος...

Κηδεύονται ο 46χρονος Ν. Τρίγκας και ο 33χρονος Νίκος Τσιάκαλος…

Κηδεύεται σήμερα Πέμπτη 20 Μαΐου ο 46χρονος Νίκος Τρίγκας, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του, στα Συχαινά.
Ήταν πατέρας ενός κοριτσιού και ανήκε στην οικογένεια που διατηρεί κρεοπωλεία. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Συχαινών.
Βαρύ το πένθος στην πόλη, καθώς ανείπωτος είναι ο πόνος για την οικογένεια του 33χρονου Νίκου, καθώς σήμερα οι γονείς Σπύρος και Ναυσικά, τα αδέλφια του, συγγενείς και φίλοι θα πουν το ύστατο χαίρε στο παλικάρι που σκοτώθηκε χθες τα ξημερώματα σε τροχαίο στην οδό Ακρωτηρίου, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας της και “καρφώθηκε” σε κατάστημα με πλακάκια.
Η κηδεία του Νίκου Τσιάκαλου θα γίνει στο Καταφύλλι Καρδίτσας σήμερα Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img