Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚαβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το μωρό τους και μετά αυτοκτόνησε...

Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το μωρό τους και μετά αυτοκτόνησε…

Σοκ στην Καβάλα, από ένα νέο στυγερό έγκλημα στην περιοχή «Λεκάνη». Ο δράστης και αυτόχειρας έβαψε τα χέρια του με αίμα. Σκότωσε τη σύζυγο και το μωρό τους, που αυτές τις μέρες συμπλήρωνε ένα χρόνο ζωής…
Δράστης και αυτόχειρας ένας 50χρονος κτηνοτρόφος στην Καβάλα, που αρχικά σκότωσε την εν διαστάσει γυναίκα του και στη συνέχεια το μωρό που είχαν αποκτήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν από λίγους μήνες και το τελευταίο διάστημα διαφωνούσε για την επιμέλεια του παιδιού. Οι κάτοικοι στην περιοχή της Λεκάνης γνώριζαν για τις εντάσεις, αλλά δεν περίμεναν τα όσα έμελλε να συμβούν το πρωί.
Η γυναίκα που ήταν ελληνογερμανίδα, ετοιμαζόταν να επιστρέψει στη Γερμανία μαζί με το μωρό. Ο 50χρονος διαφωνούσε και φέρεται να την είχε απειλήσει πως δεν επρόκειτο να επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο. Για την επιμέλεια θα αποφάσιζε σε λίγες μέρες δικαστήριο, αλλά ο κτηνοτρόφος «τυφλωμένος» από το μίσος, έβαψε τα χέρια του, με αίμα.
Το πρωί πήγε στο σπίτι που έμειναν μάνα και μωρό και τους σκότωσε με όπλο. Αρχικά έβαλε στο στόχαστρο τη γυναίκα του και στη συνέχεια το ανυπεράσπιστο αγγελούδι του. Αμέσως μετά, έστρεψε το ίδιο όπλο στον εαυτό του και έδωσε τέλος στη ζωή του.
Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία και πλέον το σπίτι που εκτυλίχθηκε το έγκλημα, είναι αποκλεισμένο από ισχυρές δυνάμεις. Σε κατάσταση σοκ οι στενοί συγγενείς σπεύδουν στο σημείο και προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν όλα τα στοιχεία που έρχονται στο φως.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img