Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
17.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘεσσαλονίκη: Νεκρός 34χρονος που έπεσε με το αναπηρικό του αμαξίδιο στον Θερμαϊκό...

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 34χρονος που έπεσε με το αναπηρικό του αμαξίδιο στον Θερμαϊκό…

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 34χρονος που έπεσε με το αναπηρικό του αμαξίδιο στον Θερμαϊκό - Το περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρεςΤις ακριβείς συνθήκες θανάτου 34χρονου, ο οποίος βρέθηκε με το αναπηρικό του αμαξίδιο στα νερά του Θερμαϊκού, στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, ερευνά το Λιμενικό Σώμα. Το περιστατικό σημειώθηκε – σύμφωνα με ανακοίνωση – τις πρώτες πρωινές.
Ο 34χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στα νερά του Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη, από περιπολικό και σκάφος του Λιμενικού, τα οποία έσπευσαν στο σημείο. Στη συνέχεια, ο 34χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Την προανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img