Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
11.2 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΓΑΒΑΛΟΥ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ: Έφυγε από τη ζωή ο 28χρονος Γιώργος Βήττας...

ΓΑΒΑΛΟΥ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ: Έφυγε από τη ζωή ο 28χρονος Γιώργος Βήττας…

Άλλο ένα παλικάρι έχασε τη ζωή του συνεπεία τροχαίου που σημειώθηκε στην Αιτωλοακαρνανία. Βαρύ το πένθος στη Γαβαλού και σε όλη τη Μακρυνεία του δήμου Αγρινίου.
Έφυγε από τη ζωή ο 28χρονος Γιώργος Βήττας που είχε τραυματιστεί βαρύτατα σε τροχαίο που συνέβη την 1η Οκτωβρίου 2022 στη Ματαράγκα.
Ο άτυχος νέος άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων όπου νοσηλευόταν χάνοντας την άνιση μάχη που έδινε επι τριμήνου και πλέον.
Το τροχαίο είχε συμβεί στο ύψος του κοιμητηρίου της Ματαράγκας, επί της επαρχιακής οδού της Μακρυνείας.
Το δίκυκλο του 28χρονου είχε εκτραπεί της πορείας του με αποτέλεσμα να καταλήξει σε τοιχίο περίφραξης και ο ίδιος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.
Αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου και εν συνεχεία στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων και ακολουθως στο Χατζηκώστα Ιωαννίνων. Η μάχη ήταν δύσκολη, τα τραύματα στο κεφάλι βαριά και δυστυχώς ο νεαρός κατέληξε σήμερα.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img