Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑιφνίδιος θάνατος για 42χρονο αγιογράφο στον Βόλο – «Σταματήστε τα fake news,...

Αιφνίδιος θάνατος για 42χρονο αγιογράφο στον Βόλο – «Σταματήστε τα fake news, δεν πέθανε από το εμβόλιο»…

Να σταματήσουν να διαδίδουν ότι ο σύζυγός μου πέθανε δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό» λέει στο protothema.gr η σύζυγος του 42χρονου αγιογράφου από το Ν. Αγχιάλο Βόλου, ο οποίος πέθανε ξαφνικά τη Δευτέρα από καρδιακό πρόβλημα. Η σύζυγός του αναφέρει ότι ο άτυχος Νεκτάριος Κουρκουβάτης, πατέρας δύο παιδιών, πέθανε ξαφνικά στον ύπνο του και, όπως ξεκαθαρίζει, «ο θάνατός του δεν οφείλεται σε κάποιο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού -όπως διαδίδουν κάπιοιοι στο διαδίκτυο-, γιατί πολύ απλά δεν είχε κάνει κάποιο».
Η σύζυγός του, Αναστασία, ζητάει απ’ όλους να σεβαστούν το πένθος της και να μην διαδίδουν ψέματα σχετικά με τον θάνατο του αγαπημένου της ανθρώπου.
«Όχι, ο συζυγός μου δεν είχε κάνει κανένα εμβόλιο, έφυγε αιφνίδια στον ύπνο από την καρδιά του. Ό,τι αναπαράγεται στα social media δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Είναι κρίμα να συμβαίνει αυτό στον άνθρωπο μου και να το βλέπουμε συνέχεια, καλό να σταματήσει με κάποιον τρόπο. Είχε ένα πρόβλημα με την καρδιά του, το οποίο και τον πρόδωσε, το μάθαμε μετά από την νεκροψία, δεν το γνωρίζαμε από πριν» είπε χαρακτηριστικά.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img