Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
9.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήANIMAL DEATHSΑΙΤΩΛ/ΝΙΑ: κτηνωδία - σκότωσαν αδέσποτη σκυλίτσα....

ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑ: κτηνωδία – σκότωσαν αδέσποτη σκυλίτσα….

Αιτωλοακαρνανία-καταγγελία για κτηνωδία: εκτέλεσαν τη σκυλίτσα που για χάρη της τοποθετήθηκε πρωτότυπη πινακίδαΟργή προκαλεί η καταγγελία που έγινε στο agrinionews.gr περί δολοφονίας σκύλου στην περιοχή του Θέρμου. Πρόκειται μάλιστα για τη σκυλίτσα μιας ιστορίας που είχε προκαλέσει ενδιαφέρον και συγκίνηση προ διετίας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με μαρτυρίες (και φωτογραφικό υλικό) άγνωστοι πυροβόλησαν σκυλίτσα στην ευρύτερη περιοχή του Πετροχωρίου Θέρμου.
Τη σκυλίτσα φρόντιζαν κάτοικοι της περιοχής ενώ για χάρη της ιδιώτης είχε τοποθετήσει μια πρωτότυπη πινακίδα καλώντας τους οδηγούς να σταματήσουν και να δώσουν ό,τι μπορούν σε αυτή και τα κουτάβια της… κορνάροντάς για να εμφανιστούν!
Αυτή η σκυλίτσα λοιπόν έπεσε θύμα κτηνωδίας, σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται. Το γεγονός έχει προκαλέσει οργή και στενοχώρια στην περιοχή και την απαίτηση να βρεθεί ο δράστης.


We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img