Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
14 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠέθανε ο επιχειρηματίας Στήβ Κακέτσης.....

Πέθανε ο επιχειρηματίας Στήβ Κακέτσης…..

Στηβ Κακέτσης: Πέθανε ο επιχειρηματίαςΈφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο γνωστός επιχειρηματίας, Στηβ Κακέτσης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η υγεία του επιχειρηματία είχε επιδεινωθεί σοβαρά, μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.
Ο Στηβ Κακέτσης είχε συνδέσει το όνομά του με τις μεγάλες πίστες παλαιότερων δεκαετιών όπου μεσουρανούσαν τα μεγάλα αστέρια του λαϊκού τραγουδιού, όπως η Άντζελα Δημητρίου, με την οποία μάλιστα είχε και μια θυελλώδη σχέση που απασχόλησε τα ΜΜΕ εκείνη την περίοδο.
Είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία έχει αποκτήσει και έναν γιο, προτού χωρίσουν.
Όσα είχε πει η Κατιάνα Μπαλανίκα για τον γάμος της με τον Στηβ Κακέτση
Μάλιστα η ίδια είχε πρόσφατα μιλήσει στην εκπομπή «Έλεος» του MEGA για τη γνωριμία τους που κατέληξε σε έναν θυελλώδη έρωτα και γάμο.
Ήμασταν πολύ περίεργο ζευγάρι. Ήμασταν από εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Η πρώτη γνωριμία έγινε όταν μου έστειλε μία φίλη κοινή να μου πει ότι θέλει να με γνωρίσει. “Α, αυτός που πάει στα μπουζούκια και σπάει;” είπα και δεν ήθελα να τον γνωρίσω. Ένα βράδυ είμαστε στην Μαρινέλλα με τον Γιώργο, τον Ηλία και κάποιος περνάει και μου αφήνει λουλούδια. Ο Ηλίας μου είπε ότι είναι ένα παιδί αυτοδημιούργητο που δεν σκορπάει τα λεφτά του μπαμπά του.
Τη δεύτερη φορά βλέπω στην κολόνα έναν καλλονό, Αλεν Ντελόν. Τον φώναξα και κάθισε δίπλα μου. Άρχισε να μου λέει για τη δουλειά του, ότι με είδε και μου άρεσε η πλάτη μου. Προσφέρθηκε να με πάει σπίτι μου. Ήθελε να ανέβει πάνω και του είπα όχι γιατί είχε πιει. Τον ερωτεύτηκα» είχε πει στην εκπομπή.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κηδεία θα γίνει την Τρίτη 23/5.

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img