Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
14 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών ο διάσημος ράπερ DMX. Είχε εισαχθεί σε...

Πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών ο διάσημος ράπερ DMX. Είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο όπου υπέστη καρδιακή προσβολή…

Πέθανε τελικά ο ράπερ DMX σχεδόν μια εβδομάδα αφότου εισήχθη στο νοσοκομείο καθώς υπέστη καρδιακή προσβολή έπειτα από υπερβολική δόση ναρκωτικών. O 50χρονος μουσικός θεωρείται από πολλούς εμβληματική φιγούρα της hip hop σκηνής, και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι JAY-Z, Ja Rule, Eve και LL Cool J. Στο παρελθόν έχει περάσει μεγάλα διαστήματα σε κέντρα αποτοξίνωσης και έχει μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό του σε διάφορες ουσίες….
Το 2018, ο ράπερ προκάλεσε αίσθηση όταν έπαιξε ένα από τα τραγούδια του μέσα σε δικαστήριο όπου βρισκόταν κατηγορούμενος για φορολογική απάτη. Αφού άκουσε το τραγούδι, ο δικαστής είπε στον DMX ότι είναι καλός άνθρωπος, και του «έριξε» έναν χρόνο φυλακή. Ο ίδιος πάτνως έχει εκτίσει ποινές κάθειρξης για διάφορα αδικήματα, όπως παράνομη οπλοκατοχή, κατοχή ναρκωτικών, επικίνδυνη οδήγηση και σκληρότητα απέναντι σε ζώα. Η οικογένειά του επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου λέγοντας: «Είμαστε βαθύτατα λυπημένοι που ανακοινώνουμε σήμερα ότι ο αγαπημένος μας DMX, Earl Simmons όπως είναι το όνομά του, πέθανε στα 50 του χρόνια στο White Plains Hospital με την οικογένειά του στο πλευρό του»….

We read it in
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img