Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
14.1 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ σορός 75χρονης εντοπίστηκε να επιπλέει στον Ισθμό την Κορίνθου από περαστικούς....

Η σορός 75χρονης εντοπίστηκε να επιπλέει στον Ισθμό την Κορίνθου από περαστικούς. Διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή…

Ένα μακάβριο θέαμα είχαν την ατυχία να δουν το απόγευμα της Κυριακής πεζοί που διέρχονταν τη γέφυρα του Ισθμού της Κορίνθου, καθώς τους τράβηξε την προσοχή κάτι που επέπλεε στο νερό….
Οι περαστικοί παρατήρησαν πως εντός του καναλιού, επέπλεε ένα σώμα. Αμέσως, κάλεσαν το Λιμενικό, όπου έσπευσε τάχιστα. Οι άνδρες του Λιμενικού, όταν προσέγγισαν το σημείο αντίκρισαν ένα μακάβριο θέαμα, καθώς εντόπισαν το άψυχο σώμα μιας γυναίκας. Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας … Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Hlektra.gr πρόκειται για την Π.Κ. ηλικίας 75 ετών η οποία ήταν κάτοικος των Αγίων Θεοδώρων. Προανάκριση κάνει το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ισθμιας του Λιμεναρχείου Κορίνθου, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία….
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img