Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
18.5 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑυτοκτόνησε 17χρονη στα Κανάλια Μαγνησίας...

Αυτοκτόνησε 17χρονη στα Κανάλια Μαγνησίας…

«Πάγωσαν» οι κάτοικοι της Μαγνησίας στην είδηση του θανάτου μίας 17χρονης μαθήτριας, η οποία ζούσε στα Κανάλια.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη σήμερα το απόγευμα. Συγγενείς εντόπισαν την ανήλικη κρεμασμένη από έναν αυτοσχέδιο βρόγχο, που είχε φτιάξει στο δωμάτιό της, όπως αναφέρει ο «Ταχυδρόμος». Στις 18:30 ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ, πλήρωμα του οποίου έσπευσε στο σημείο.
Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται και η άφιξη της αστυνομίας στο σπίτι της οικογένειας, που χτυπήθηκε άσχημα από την μοίρα. Οι λόγοι που ώθησαν την 17χρονη σε αυτή την πράξη παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστοι.
Σύμφωνα με το gegonota.news, οι δικοί της άνθρωποι αδυνατούν να πιστέψουν το τραγικό περιστατικό. Όπως λένε, το κορίτσι είχε πάει σε ένα πάρτι το Σάββατο, ήταν χαρούμενη και τίποτα δεν προμήνυε το κακό.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img