Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
18.5 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΈφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος...

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος…

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Δέλτα Μίμης ΦωτόπουλοςΈφυγε από τη ζωή σήμερα Τρίτη 7 Μαΐου σε ηλικία 65 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη που έδινε με τον καρκίνo, ο πρώην δήμαρχος Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος.
Ο Μίμης Φωτόπουλος γεννήθηκε στα Γρεβενά στις 29 Ιανουαρίου 1959. Ήταν ένας άνθρωπος που υπηρέτησε για χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 8 Μαΐου στις 16:30 στο χωριό Ανατολικό του δήμου Δέλτα, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.
Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τη οικογένεια του Μίμη Φωτόπουλου.
Ποιος ήταν ο Μίμης Φωτόπουλος
Ο Ευθύμιος (Μίμης) Φωτόπουλος σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Φλώρινας και στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας και εργάστηκε ως δάσκαλος στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Μιλούσε αγγλικά και σερβικά.
Ήταν δήμαρχος Δέλτα από 1/9/2014 με τη θητεία να ολοκληρώνεται στις 31/8/2019. Είχε διατελέσει αναπληρωτής περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ θήτευσε ως Αντινομάρχης Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Υποδομών Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος Νομαρχιακής Επιχείρησης Θεσσαλονίκης ΝΕΘ ΑΕ.
Επίσης, ήταν μέλος Επιτροπής Παιδείας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), μέλος ΔΣ και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), μέλος ΔΣ του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ), μέλος ΔΣ του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ).
Από τις κοινωνικές του δραστηριότητες ξεχώριζαν η θέση του προέδρου του Ψυχολογικού Κέντρου Βορείου Ελλάδος (2003-2005), του Διοικητή του Ινστιτούτου Αναπτυξιακής Αποκατάστασης (2006-2008), αντιπροέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης – ΕΠΣΜ (2002-2010), υπεύθυνου επικοινωνίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της παρουσίασης Εθνικού προγράμματος Δια Βίου Μάθησης καθώς και η συμμετοχή του στο ΔΣ του Διαβαλκανικού Ινστιτούτου Δημόσιας Διοίκησης. Ήταν επίσης μέλος ΟΔΕ / Τομέας Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img