Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
21.3 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΑΡΠΕΝΗΣΙ: Πέθανε 33χρονη νηπιαγωγός....

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ: Πέθανε 33χρονη νηπιαγωγός….

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο Καρπενήσι, η είδηση ότι 33χρονη νηπιαγωγός βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της. Η νεαρή κοπέλα με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη, υπηρετούσε στην Α Βάθμια Εκπαίδευση Ευρυτανίας και στο 2 νηπιαγωγείο.
Σήμερα το πρωί οι συνάδελφοί της, αλλά και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που νοίκιαζε στην νηπιαγωγό, την αναζητούσαν και επειδή δεν απαντούσε στις κλήσεις τους, ενημέρωσαν καταρχήν τους δικούς της, στην Αλεξανδρούπολη και την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι και επειδή ήταν κλειδωμένο, κάλεσαν κλειδαρά και εισήλθαν σε αυτό, αντικρίζοντας την άτυχη κοπέλα χωρίς τις αισθήσεις της. Η 33χρονη νηπιαγωγός είχε ιστορικό καρδιοπάθειας.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img