Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
21.3 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘρίλερ στο Φάληρο: Εντοπίστηκε σορός άνδρα χωρίς ρούχα...

Θρίλερ στο Φάληρο: Εντοπίστηκε σορός άνδρα χωρίς ρούχα…

ekav Σύμφωνα με πληροφορίες η Λιμενική Αρχή του Φλοίσβου ενημερώθηκε, για την ύπαρξη σορού άνδρα, στη θαλάσσια περιοχή του ΣΕΦ, στις εκβολές του Κηφισού.
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές καθώς εντοπίστηκε σορός νεαρού άνδρα με τατουάζ πάνω του αυτή τη φορά στο ΣΕΦ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ieidiseis.gr, η Λιμενική Αρχή του Φλοίσβου ενημερώθηκε, για την ύπαρξη σορού άνδρα, στη θαλάσσια περιοχή του ΣΕΦ, στις εκβολές του Κηφισού.
Η ηλικία του άνδρα υπολογίζεται περίπου στα 25-35 έτη, ενώ εντοπίστηκε χωρίς ρούχα και είχε πέντε τατουάζ.
Από το Λιμενικό Τμήμα του Φλοίσβου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και τοξικολογικών εξετάσεων.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού
«Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή του Φλοίσβου, για την ύπαρξη σορού άνδρα, στη θαλάσσια περιοχή του ΣΕΦ, ανατολικά των εκβολών του Κηφισού ποταμού. Ο άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 25-35 ετών, λευκής φυλής, άνευ ενδυμασίας με συνολικά πέντε (05) δερματοστιξίες (τατουάζ), ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή παρουσία ιατροδικαστή. Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ». Από το Λιμενικό Τμήμα του Φλοίσβου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και τοξικολογικών εξετάσεων».
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img