Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
21.3 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗΠΑ Τραγωδία: Νεκρή 6χρονη- Κομμάτι ρακέτας τής τρύπησε το κρανίο...

ΗΠΑ Τραγωδία: Νεκρή 6χρονη- Κομμάτι ρακέτας τής τρύπησε το κρανίο…

Ένα 6χρονο κορίτσι από το Νιου Τζέρσεϊ πέθανε αφού ρακέτα μπάντμιντον τής τρύπησε το κεφάλι ενώ έπαιζε με τον αδερφό της κατά τη διάρκεια των διακοπών.
Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το Σάββατο καθώς η εξαμελής οικογένεια Μόργκαν απολάμβανε την τελευταία της ολόκληρη μέρα στο ενοικιαζόμενο εξοχικό σπίτι στο Λίμερικ του Μέιν, σύμφωνα με τον πατέρα της Τζέσι Μόργκαν, πάστορα στο παρεκκλήσι Green Pond Bible στο Rockaway.
Οι ερευνητές λένε ότι η 6χρονη Λούσι Μόργκαν τραυματίστηκε όταν ένας άξονας αλουμινίου μιας ρακέτας μπάντμιντον αποσπάστηκε από την ξύλινη λαβή και τη χτύπησε στο κεφάλι.
Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Σάνφορντ και στη συνέχεια στο Ιατρικό Κέντρο του Μέιν στο Πόρτλαντ.
Αργότερα πέθανε από τα τραύματά της τέσσερις μέρες αργότερα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία της Πολιτείας του Μέιν, είχε δεχτεί τον «αθέλητο τραυματισμό από τον 10χρονο αδερφό της».
Ο άξονας αλουμινίου της ρακέτας είχε αποκολληθεί από την ξύλινη λαβή της, με αποτέλεσμα ο άξονας να χτυπήσει την κοπέλα και να περάσει μέσα από το κεφάλι της, αποφάνθηκαν οι ερευνητές.
Η Λούσι ανέπνεε, αλλά δεν ανταποκρινόταν καθώς η EMS την μετέφερε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο, το οποίο μετέφερε το τραυματισμένο κορίτσι στο Ιατρικό Κέντρο του Μέιν στο Πόρτλαντ, σύμφωνα με την αστυνομία της Πολιτείας του Μέιν.
Μεταφέρθηκε κατευθείαν στο χειρουργείο, όπου οι χειρουργοί αφαίρεσαν μέρος του κρανίου της για να ανακουφίσουν την πίεση, ωστόσο η Λούσι πέθανε.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img