Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
21.3 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔρυμάδες Χειμάρρας: Βρέθηκε το πτώμα του 31χρονου υπαλλήλου ξενοδοχείου, στο φαράγγι της...

Δρυμάδες Χειμάρρας: Βρέθηκε το πτώμα του 31χρονου υπαλλήλου ξενοδοχείου, στο φαράγγι της Γυπαίας…

Ο 31χρονος Eraldo Nevruzi, ρεσεψιονίστας στο ξενοδοχείο “Greccia”, βρέθηκε νεκρός τυλιγμένος σε σακούλες σκουπιδιών στο φαράγγι της Γυπαίας. Ο Gerald Shehu, συνιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και έχει ήδη συλληφθεί στην Κέρκυρα.
Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, ο Shehu δεν έδρασε μόνος του. Ο Daniel Qose και ο David Larti, υπάλληλοι του ξενοδοχείου, φέρονται να βοήθησαν στο τύλιγμα του πτώματος και στη μεταφορά του Shehu με αυτοκίνητο Audi σε πάρκινγκ κοντά στο λιμάνι των Αγίων Σαράντα, όπου εντοπίστηκε από την αστυνομία.
Δύο μάρτυρες, επίσης υπάλληλοι του ξενοδοχείου, δήλωσαν ότι αναγκάστηκαν από τον Shehu να συμμετάσχουν στην απόκρυψη του πτώματος.
Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα, ενώ αναμένει την παράδοση του Shehu από τις ελληνικές αρχές για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img