Πέμπτη, Απρίλιος 15, 2021
13.1 C
Agrinio
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤραγωδία στη Μεσόγειο: 26 κορίτσια νεκρά κάτω από περίεργες συνθήκες...

Τραγωδία στη Μεσόγειο: 26 κορίτσια νεκρά κάτω από περίεργες συνθήκες…

Υγρός τάφος για 26 κορίτσια, ηλικίας από 14 έως 18 ετών, αποδείχθηκε η Μεσόγειος Θάλασσα, στον βυθό της οποίας γράφτηκε μία ακόμη ανθρώπινη τραγωδία. 

Οι έφηβες είχαν ξεκινήσει το ταξίδι τους από τη Νιγηρία και τον Νίγηρα. Όταν έφτασαν στις ακτές της Λιβύης, επιβιβάστηκαν σε ένα πλοιάριο, με το οποίο θα διέσχιζαν το στενό θαλάσσιο πέρασμα προς την Ιταλία. Ένα ταξίδι που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς τα 26 κορίτσια βρέθηκαν να επιπλέουν νεκρά στην επιφάνεια της θάλασσας, την Κυριακή. 

Η ιταλική ακτοφυλακή ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες που βρέθηκαν στη θάλασσα, καθώς και τα πραγματικά αίτια του θανάτου τους. Η επικεφαλής της έρευνας, Λορένα Τσικότι, άφησε να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια από σωματέμπορους. 

Η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται να βγει αύριο Τρίτη και θα φωτίσει σημαντικές πτυχές της τραγικής αυτής ιστορίας. Τα πτώματά τους βρέθηκαν σε ιδιαιτέρως περίεργες συνθήκες, γεγονός που παραπέμπει σε δολοφονική ενέργεια και όχι σε απλό ατύχημα. 

Μόνο το Σαββατοκύριακο, τουλάχιστον 400 άτομα διασώθηκαν από την ιταλική ακτοφυλακή, εκ των οποίων οι 90 ήταν γυναίκες και τα 52 ήταν παιδιά. 

We read it in:http://www.sport-fm.gr

Τραγωδία στη Μεσόγειο: 26 κορίτσια νεκρά κάτω από περίεργες συνθήκες

spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img