Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
9.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑTραγική εξέλιξη: νεκρός εντοπίστηκε σε χαράδρα του Αρακύνθου ο 45χρονος Αγρινιώτης...

Tραγική εξέλιξη: νεκρός εντοπίστηκε σε χαράδρα του Αρακύνθου ο 45χρονος Αγρινιώτης…

Τραγικό είναι το φινάλε στις έρευνες που έγιναν για τον εντοπισμό 45χρονου πεζοπόρου στην ευρύτερη περιοχή της Κλεισούρας.
Ο άνδρας, από την περιοχή του Αγρινίου, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε δύσβατο σημείο του Αρακύνθου, σε διαδρομή από Φραγκουλέικα προς Ελληνικά.
Ο άτυχος 45χρονος δεν έδωσε σημεία ζωής στους οικείους από τις 11 το πρωί χθες, Κυριακή 10/01/2021, όταν και έφυγε για πεζοπορία ενώ στην περιοχή των Φραγκουλέικων εντοπίστηκε το όχημα του.
Καθώς πέρασαν οι ώρες και δεν επέστρεψε ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και ξεκίνησαν οι έρευνες με τη συμμετοχή της πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι έρευνες υπήρξαν άκαρπες ωστόσο με τος φως της ημέρας ο 45χρονος εντοπίστηκε σε χαράδρα.
Αρχικώς υπήρξε οπτική επαφή από απόσταση και ξεκίνησε η επιχείρηση προσέγγισης και ανάσυρσής του. Όταν έφθασαν οι διασώστες της ΕΜΑΚ στο σημείο ο άνδρας δεν είχε τις αισθήσεις του και εν συνεχεία επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του.
Εικάζεται πως μοιραία υπήρξε η πτώση στη χαράδρα και αναμένεται φως στα αίτια του θανάτου να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας.


We read it in: https://www.agrinionews.gr 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο)

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img