Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
17.4 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘρήνος στον Ταξιάρχη Θέρμου για τον 25χρονο που έχασε τη ζωή του...

Θρήνος στον Ταξιάρχη Θέρμου για τον 25χρονο που έχασε τη ζωή του στην Παντάνασσα…

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία στον Ταξιάρχη Θέρμου μετά την είδηση του τραγικού θανάτου του 25χρονου Θοδωρή Βάρσου, σε τροχαίο σήμερα το μεσημέρι στην Παντάνασσα.

Ο άτυχος νέος δούλευε σε συνεργείο στο Αγρίνιο και εξέπνευσε λίγο μετά τη σφοδρή σύγκρουση της μηχανής του με αυτοκίνητο και έπειτα με κάδο υλικών στο 14ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αγρινίου – Θέρμου.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η μηχανή του ήταν η μεγάλη του αγάπη και οδηγώντας την άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο…

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω του τραγικού θανάτου του θα αναβληθούν οι εκδηλώσεις του Δήμου Θέρμου για τον εορτασμό της Γιορτής της Γυναίκας.

Τη θλίψη του για τον άδικο χαμό του 25χρονου εξέφρασε με ανάρτησή του στο facebook και ο Κωνσταντίνος Μαραγιάννης, εκ μέρους του Συλλόγου Καθηγητών του Λυκείου Θέρμου. Συγκεκριμένα:

“ΤΥΧΑΙΟ; ΣΥΜΠΤΩΣΗ;ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ;

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 το Γενικό Λύκειο Θέρμου, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτο-θέσις, το Γραφείο διακονίας της Ιερά Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας(Γεράσιμος Ρεπάσος) και τη ΛΕΜΑΘ του Θέρμου διοργανώνει εκδήλωση στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Θέρμου για τους μαθητές του Λυκείου με τον τίτλο “Μοτοσυκλετώντας… χαίρομαι” που στόχο έχει να βελτιώσει τη συμπεριφορά των νέων στο δρόμο κατά την οδήγηση κάθε είδους δικύκλων.

Σήμερα, Τετάρτη 7 Μαρτίου το απόγευμα ένας νέος άνθρωπος, ένας πρώην μαθητής μας, ο Θεόδωρος Βάρσος έχασε τη ζωή του σε ατύχημα στο δρόμο Θέρμο -Αγρίνιο, οδηγώντας μοτοσυκλέτα, σκορπίζοντας τον πόνο και τη θλίψη στην οικογένειά του, την κοινωνία του Θέρμου και στη νεολαία που τον αγαπούσε και έχασε ένα νέο, δυναμικό και δημιουργικό μέλος της. Ένα νέο παιδί χάθηκε και ο τόπος μας , η κοινωνία μας, δεν έχει κανένα περιθώριο να χάνει νέους ανθρώπους, νέα παιδιά.

Ένας αβάσταχτος πόνος, κυρίως, για την οικογένειά του που χρειάζεται πολύ δύναμη και κουράγιο να το αντέξει.

Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του εκ μέρους του Συλλόγου των καθηγητών του Λυκείου Θέρμου”

We read it in:http://www.agriniopress.gr

thodoris-mixani-troxaio (1)

thodoris-mixani-troxaio (4)

thodoris-mixani-troxaio (3)

thodoris-mixani-tafos

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img