Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
20.7 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘρήνος στην Κυρά Βγένα για τον θάνατο του 25χρονου Γιάννη Ξηροκώστα- Πένθος...

Θρήνος στην Κυρά Βγένα για τον θάνατο του 25χρονου Γιάννη Ξηροκώστα- Πένθος στους κόλπους των οπαδών του Παναιτωλικού…

Θρηνεί τον θάνατο 25χρονου η Κυρά Βγένα του δήμου Αγρινίου.


Ανείπωτη η θλίψη στο χωριό της Ενότητας Παραβόλας για την απώλεια του Γιάννη Ξηροκώστα.
Ο άτυχος άνδρας έφυγε σήμερα αιφνιδίως από τη ζωή στην Αθήνα όπου κατοικούσε με την οικογένεια του και εργαζόταν. Αφήνει πίσω του ένα μικρό παιδί.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, και ώρα 4:00 μμ στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Περιστερίου Αττικής ( και κοιμητήριο).
«Ανείπωτη θλίψη για το χωριό μας. Έφυγε τελείως αιφνίδια ο Γιαννάκης, ο γιος του Χριστόφορου Ξηροκώστα. Πόνος μεγάλος για τους γονείς του, την γυναίκα του και τον μικρό του γιο και την αδερφή του. Και ακόμα για μας τους συγγενείς του και τους συγχωριανούς του. Ένα νέο παλικάρι, μόλις δημιούργησε την οικογένειά του κόπηκε το νήμα της ζωής του. Σας άγγελος ας είναι για πάντα στην αγκαλιά της Παναγίας μας. Δυστυχώς, η σημερινή μέρα ξεκίνησε πολύ άσχημα. Το μέλος μας και καλός μας φίλος Γιάννης έφυγε πολύ νωρίς και πολύ άδικα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 25 ετών», γράφει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του χωριού.
Η είδηση προκάλεσε μεγάλη θλίψη και στους κόλπους των οπαδών του Παναιτωλικού. Ο άτυχος Γιάννης ήταν μέλος του Συνδέσμου Φιλάθλων Αθήνας του Παναιτωλικού.
«Δυστυχώς, η σημερινή μέρα ξεκίνησε πολύ άσχημα. Το μέλος μας και καλός μας φίλος Γιάννης έφυγε πολύ νωρίς και πολύ άδικα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 25 ετών.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.Καλό ταξίδι φίλε», αναφέρουν σε ανάρτηση τους οι Guerreros.

Δυστυχώς, η σημερινή μέρα ξεκίνησε πολύ άσχημα. Το μέλος μας και καλός μας φίλος Γιάννης έφυγε πολύ νωρίς και πολύ άδικα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 25 ετών.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Καλό ταξίδι φίλε…
We read it in:https://www.agrinionews.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img