Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
17.2 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘρήνος για 26χρονο, τον "σκότωσε" η πρέσα πέφτοντας από αγροτικό

Θρήνος για 26χρονο, τον “σκότωσε” η πρέσα πέφτοντας από αγροτικό

Το 26χρονο παλικάρι από τη Λαμία έδωσε μάχη, αλλά ήταν άνιση και τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Λαμίας – Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 5:30′ το απόγευμα στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου στη Στυλίδα.

Η Ροδίτσα. η Στυλίδα, η Λαμία και όλη η Φθιώτιδα θρηνεί για τον τόσο άδικο χαμό του 26χρονου Νίκου Καϊμάκη, λίγα μέτρα από το σπίτι του, παραμονή της γιορτής του Αγίου Παντελεήμονα, που γιορτάζει η Ροδίτσα.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως από τη μια στιγμή στην άλλη, και μάλιστα με τόσο τραγικό τρόπο, χάθηκε ένα από τα καλύτερα και τα πιο εργατικά παιδιά της Λαμίας.

Πώς έγινε το κακό

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Νίκος παρακάλεσε δυο φίλους του να μεταφέρουν με ένα αγροτικό μια πρέσα καθαριστηρίου, που βρισκόταν σε μια μεταφορική εταιρεία, και να την πάνε στο σπίτι του.

Την βαριά μεταλλική πρέσα την τοποθέτησαν στην καρότσα πάνω σε μια παλέτα, χωρίς να τη δέσουν. Γι αυτό ο 26χρονος κάθισε πίσω στην καρότσα για να την κρατάει μην πέσει.

Σε μια στροφή, λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του στη Ροδίτσα, πλησίον της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα (παραμονή της μεγάλης εορτής), μετατοπίσθηκε το κέντρο βάρους της πρέσας, με αποτέλεσμα να παρασύρει τον 26χρονο και να πέσουν μαζί στο δρόμο, τραυματίζοντάς τον πάρα πολύ σοβαρά στο κεφάλι.

«Ακούσαμε καποιον να φωναζει “ώπα – ώπα” και μετά έναν πολυ δυνατό θόρυβο. Πεταχτήκαμε εξω και ειδαμε το παιδι χτυπήμενο από την πρέσα, πεσμενο στο δρόμο…», ειπε ενας από τους γειτονες στο LamiaReport.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική. Οι διασώστες έκαναν ότι μπορούσαν για να φτάσει ο 26χρονος όσο πιο γρήγορα γινόταν στα Επείγοντα του νοσοκομείου. Δυστυχώς όμως η αντίστροφη μέτρηση για τον Νικόλα είχε ήδη αρχίσει. Το βαρύ μηχάνημα του είχε προκαλέσει σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο Νίκος πάλεψε. Έδωσε άνιση μάχη και τελικά λύγισε, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους και όλη τη Λαμία.

Η κηδεία του Νίκου θα γίνει στη γενέτειρά του τη Στυλίδα, σήμερα Παρασκευή στις 5:30′ το απόγευμα στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια από το LamiaReport και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει….

We read it in:http://www.lamiareport.gr

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img