Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
9.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣκοτώθηκε μετά από πτώση ελικοπτέρου ο θρύλος του NBA, Κόμπι Μπράιαντ...

Σκοτώθηκε μετά από πτώση ελικοπτέρου ο θρύλος του NBA, Κόμπι Μπράιαντ…

Θλίψη στον παγκόσμιο αθλητισμό έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 41 ετών σταρ του NBA Κόμπι Μπράιαντ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Κόμπι Μπράιαντ έχασε τη ζωή του όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε συνετρίβη στην Καλαμπάσα της Καλιφόρνια.

Οπως μεταδίδει το TMZ Sports o Μπράιαντ βρισκόταν στο ελικόπτερο με τουλάχιστον άλλα τρία άτομα ωστόσο μεταξύ αυτών δεν βρισκόταν η σύζυγός του Βανέσα.

Ο σερίφης της κομητείας του Λος Αντζελες ανέφερε ότι πέντε άτομα σκοτώθηκαν σε συντριβή ελικοπτέρου στην Καλαμπάσα, ωστόσο, απαντώντας στα όσα μεταδίδει το TMZ Sports πρόσθεσε πως δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα θύματα.
Ο Μπράιαντ έπαιξε επί δύο δεκαετίες με τους Los Angeles Lakers, κερδίζοντας πέντε πρωταθλήματα. Ο Μπράιαντ ήταν μέχρι χθες -τον προσπέρασε ο Λεμπρόν Τζέιμς- ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία του NBA με 33.643 πόντους συνολικά, έχοντας ακόμα 7.047 ριμπάουντ και 6.306 ασίστ και έχει κερδίσει πέντε πρωταθλήματα NBA.

Μαζί με την σύζυγό του είχαν αποκτήσει τέσσερις κόρες.

4875643060953689050

38496743897653760560958
We read it in:https://popup.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img