Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
10.7 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠύργος: Χάρισε ζωή μετά το θάνατό του...

Πύργος: Χάρισε ζωή μετά το θάνατό του…

Οι συγγενείς του άτυχου Ηλία Λουρίδα που έχασε τη μάχη μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα πήραν μια γενναία απόφαση δωρίζοντας τα όργανά του

Σκληρή και επώδυνη κατάληξη επεφύλασσε η μοίρα για τον 47χρονο Ηλία Λουρίδα από τον Πύργο. Ο άτυχος άνδρας μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με το μηχανάκι του, άφησε την Κυριακή την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, ύστερα από μια άνιση μάχη, ωστόσο θα συνεχίζει να ζει μέσα από το σώμα δύο συνανθρώπων του.

Τα τρία αδέλφια του έλαβαν μια γενναία απόφαση το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου τους ενημέρωσε ότι ο Ηλίας είναι κλινικά νεκρός και η κατάστασή του μη αναστρέψιμη. Χωρίς δεύτερη σκέψη, έδωσαν τη συγκατάθεσή τους ώστε να γίνει δωρεά οργάνων, προκειμένου να σώσουν ασθενείς που είναι σε λίστα αναμονής. Έτσι, σύμφωνα με πηγές του Νοσοκομείου, προχθές το βράδυ έγινε η χειρουργική επέμβαση αφαίρεση των νεφρών από το σώμα του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχουν γίνει ήδη οι μεταμοσχεύσεις στους ασθενείς που ήταν σε αναμονή.

Πηγή: Patrisnews

We read it in:http://news247.gr

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img