Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
14.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠέθανε λίγο πριν τον τερματισμό μπροστά στη γυναίκα και την κόρη του

Πέθανε λίγο πριν τον τερματισμό μπροστά στη γυναίκα και την κόρη του

Μπροστά στα μάτια της γυναίκας και της κόρης του λίγο πριν τον τερματισμό του πρώτου του χρονομετρημένου αγώνα δρόμου έσβησε ο 37χρονος Czeslaw Dudek.

Ο άτυχος δρομέας πέθανε λίγα μέτρα από τη γραμμή τερματισμού και ενώ τον επευφημούσαν η 32χρονη σύζυγός του Silvia και η 7χρονη κορούλα τους στον αγώνα Weybridge 10k την Κυριακή.

Αμέσως έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον 37χρονο ξυλουργό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Ο δρομέας πέθανε 400 μέτρα πριν από τη γραμμή τερματισμού στον πρώτο του χρονομετρημένο αγώνα δρόμου, με τους δικούς του ανθρώπους να είναι συντετριμμένοι από τον χαμό του.

“Η οικογένειά του ήταν απίστευτα σημαντική για τον Czeslaw. Μου λείπει ήδη. Ήταν ο καλύτερός μου φίλος”, δήλωσε η φίλη του Marzena Bujak. “Με μεγάλη μου θλίψη ενώ έπαιρνα μετάλλιο για τον τερματισμό μου στον αγώνα Weybridge 10k, μια γυναίκα και μια κόρη έγιναν μάρτυρες σε ό,τι χειρότερο. Θέλω να υπενθυμίσω σε όλους πως αν και είναι φανταστικό να προσπαθείς να κρατηθείς σε φόρμα, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο αν έχεις μια άγνωστη πάθηση”, τόνισε ο Nicola Tait.

Οι φίλοι του 37χρονου τον περιέγραψαν ως ένα γλυκό και τρυφερό σύζυγο και πατέρα, με τη γυναίκα και την κόρη του να είναι συντετριμμένες από τον θάνατό του.

(www.newsit.gr)

Πηγή: Dailymail 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img