Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
32.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠέθανε η δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής, Μ. Ζούνη...

Πέθανε η δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής, Μ. Ζούνη…

Έφυγε από τη ζωή, μετά από άνιση μάχη με την επάρατο νόσο, η δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής, Μαίρη Ζούνη. Η Μαίρη Ζούνη είχε εκλεγεί τις δύο τελευταίες τετραετίες στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης, έχοντας διατελέσει αντιπρόεδρος του Δ.Σ., υπηρετώντας το Ηράκλειο και τα συμφέροντα των κατοίκων του.

Για την απώλεια της δημοτικής συμβούλου, ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, δήλωσε:

«Το Ηράκλειο έχασε μια σπουδαία γυναίκα. Η Μαίρη Ζούνη μαχόταν πάντα με ήθος, ευγένεια, σοβαρότητα, πέρα από παρατάξεις και πολιτικά σύνορα για το καλό της πόλης μας και των κατοίκων της. Με την ίδια γενναιότητα έδωσε και τον αγώνα για την ίδια της την ζωή. Όμως, αυτή η μάχη ήταν άνιση. Αποχαιρετούμε τη Μαίρη Ζούνη με βαθιά θλίψη. Ας μείνει το παράδειγμα της προσωπικότητάς της οδηγός για τις μελλοντικές γενιές των πολιτικών του Ηρακλείου. Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένειά της. Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, η τοπική κοινωνία, θα την θυμόμαστε πάντα?».

Αξίζει να σημειωθεί ότι με απόφαση του δημάρχου, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου να επικυρωθεί η πρόθεσή του για δωρεάν παραχώρηση του τάφου και των εξόδων ταφής στο δημοτικό κοιμητήριο Ηρακλείου, ως ελάχιστη πράξη αναγνώρισης και τιμής στην αποβιώσασα. Η κηδεία της Μαίρης Ζούνη θα γίνει την Τρίτη 22 Αυγούστου στις 14.00 (δημοτικό κοιμητήριο Ηρακλείου Αττικής).

We read it in: http://www.ana.gr

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img