Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.7 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠάτρα:Κατέληξε ο Καθηγητής που κατέρρευσε στο 11ο Γυμνάσιο...

Πάτρα:Κατέληξε ο Καθηγητής που κατέρρευσε στο 11ο Γυμνάσιο…

Ο 62χρονος Μαθηματικός Δημήτρης Σιφακάκης, ήταν ο καθηγητής που έσβησε μέσα στο σχολείο που υπηρετούσε το πρωί της Δευτέρας, το 11ο Γυμνάσιο Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο γραφείο της Διεύθυντριας του Σχολικού Συγκροτήματος με την οποιά έπιναν τον πρωινό τους καφέ, όταν σωριάστηκε στο πάτωμα, έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφορό του ΕΚΑΒ, όπου το παρέλαβε χωρίς τις αισθήσεις του και τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών “Άγιος Ανδρέας”, παρά το γεγονός πως δεν εφημέρευε, αλλά λόγω της κρισιμότητας του περιστατικού, θα έπρεπε να μεταβεί το πιο κοντινο νοσηλευτικό ίδρυμα. Κατά την διακομιδή του, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, επιχειρούσε να τον επαναφέρει με συνεχείς καρδιοπνευμονικές μαλάξεις, ενώ “τιτάνιες” ήταν και οι προσπάθεις των γιατρών του “Αγίου Ανδρέα” να κρατήσουν τον 62χρονο Μαθηματικό στη ζωή. 

Η τραγική είδηση, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας. 

Ο εκλιπών σύμφωνα με πηγές του tempo24.gr, ήταν υπεύθυνος του Περιβαλλοντικού Προγράμματος Εκπαίδευσης, και μαζί με τους μαθητες του είχε διακοσμήσει την πρόσοψη του σχολικού συγκροτήματος με ψηφιδωτά, δικής του έμπνευσης.

We read it in:http://tempo24.news

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img