Δευτέρα, Απρίλιος 19, 2021
17.7 C
Agrinio
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠαρεμβάσεις σε Κοιμητήρια Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Αγρινίου...

Παρεμβάσεις σε Κοιμητήρια Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Αγρινίου…

Εργασίες πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες σε Κοιμητήρια Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Αγρινίου. Οι παρεμβάσεις αφορούν κυρίως στην αποκατάσταση της περίφραξης και την κατασκευή συμπληρωματικών έργων, έτσι ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση των πολιτών, αλλά και να διασφαλίζεται η φύλαξή τους.

Ο εκσυγχρονισμός αφορά τα κοιμητήρια στον Άγιο Νικόλαο, Σιτώμενα, Σκουτερά, Ελαιόφυτο, Σίδερα Αγίου Βασιλείου και Κυπάρισσο.

Τις περιοχές όπου γίνονται εργασίες επισκέφθηκε την Τετάρτη 11 Απριλίου ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ευθύμιο Γρίβα και ανέφερε σχετικά: «Η Δημοτική Αρχή προβαίνει σε σημαντικές βελτιώσεις στο χώρο των Κοιμητηρίων. Οι ενέργειες για την αναβάθμιση τους ξεκίνησαν από τις συγκεκριμένες δημοτικές κοινότητες και σταδιακά θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Πρέπει να πούμε ότι η χρηματοδότηση για την εκτέλεση των έργων προέρχεται από δημοτικούς πόρους. Οι παρεμβάσεις μας κρίνονται αναγκαίες αφού αφορούν χώρους όχι μόνο θρησκευτικής αλλά και προγονικής κληρονομιάς».

We read it in:http://agriniovoice.gr

spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img