Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
17.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ Τζορτζ Μάικλ κηδεύτηκε σήμερα...

Ο Τζορτζ Μάικλ κηδεύτηκε σήμερα…

Σχεδόν 4 μήνες μετά τον θάνατό του, και άπειρα σενάρια και φήμες, ο διάσημος τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ κηδεύτηκε σήμερα, σε μία «μικρή ιδιωτική τελετή» , στο παρεκκλήσι του ιστορικού νεκροταφείου Highgate West του βόρειου Λονδίνου, ανακοίνωσε η οικογένειά του σε ένα δελτίο τύπου.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η κηδεία και η ταφή του τραγουδιστή Τζορτζ Μάικλ τελέστηκαν σήμερα. Η οικογένειά του και οι στενοί του φίλοι παρέστησαν σε μια μικρή ιδιωτική τελετή για να αποχαιρετίσουν τον αγαπημένο τους γιο, αδελφό και φίλο» διευκρίνισε η οικογένειά του.

 Στην κηδεία παρευρέθηκε και ο τελευταίος σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ, Fadi Fawaz, ο οποίος κατά καιρούς όλο αυτό το διάστημα απασχολούσε τα μμε καθώς κατήγγειλε ότι η οικογένεια τον άφηνε στο σκοτάδι και δεν τον ενημέρωνε για το πότε θα γίνει η κηδεία. 

Μετά την εξόδιο ακολουθία, το φέρετρο μεταφέρθηκε 300 μέτρα μέχρι τον οικογενειακό τάφο και ο τραγουδιστής ετάφη πλάι στην αγαπημένη μητέρα του, Lesley. 

Σύμφωνα με παλιότερο δημοσίευμα της Sun, όπου είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες της ιδιωτικής κηδείας, τον επικήδειο θα εκφωνούσε η πρώην Spice Girl και πολύ καλή φίλη του εκλιπόντος ποπ σταρ, Geri Halliwell. 

«Η οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ θα ήθελε να ευχαριστήσει εκ νέου τους θαυμαστές του σε ολόκληρο τον κόσμο για τα πολυάριθμα μηνύματα αγάπης και στήριξης» συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

Στις αρχές Μαρτίου η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο θάνατος του δημοφιλούς καλλιτέχνη, που απεβίωσε σε ηλικία 53 ετών την 25η Δεκεμβρίου 2016, οφείλεται σε «φυσικά αίτια».

Έκτοτε, οι ειδήσεις για την κηδεία του Τζορτζ Μάικλ ήταν ελάχιστες και διάφορες φήμες σχετικά με το που και πότε θα γινόταν η ταφή του εμφανιζόταν συνεχώς στο διαδίκτυο. 

Μάλιστα, μόλις χθες, η νυχτερινή φωτογραφία μιας εκκλησίας που ανέβασε ο σύντροφός του και φούντωσε τις φήμες ότι ο ποπ σταρ θάφτηκε νύχτα, εντελώς μυστικά. 

ΠΗΓΗ: www.news.gr

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img