Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
10.2 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ 35χρονος από το Αγρίνιο είναι τελικά ο νεκρός που βρέθηκε στην...

Ο 35χρονος από το Αγρίνιο είναι τελικά ο νεκρός που βρέθηκε στην Ολλανδία-αναμένεται η επιστροφή της σορού του…

Πυκνό σκοτάδι εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες θανάτου του 35χρονου Ευάγγελου Πρώϊμου, με καταγωγή από το Αγρίνιο, που μετά από ένα ταξίδι στην Ολλανδία είχε εξαφανιστεί και τελικά, έπειτα από διαδικασία εκταφής και εξέταση DNA προέκυψε πως είναι ο νεκρός άνδρας που είχε βρεθεί στο Άμστερνταμ και μάλιστα είχε ταφεί ως «αγνώστων στοιχείων».

Να θυμίσουμε πως ο 35χρονος  άνδρας είναι φύγει τον Μάρτιο του 2017 για την Ολλανδία ώστε να βρει έναν φίλο του και να αναζητήσει εργασία. Όμως η μητέρα του , που είναι αδελφή γνωστού εμπόρου στο Αγρίνιο, στα τέλη Μαρτίου, εμφανίστηκε στην Ασφάλεια της Αττικής και δήλωσε την εξαφάνιση του , λέγοντας πως από τις 23 Μαρτίου  έχει να επικοινωνήσει με τον γιο της.

Στις 29 Μαρτίου μάλιστα υπήρχε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την εξαφάνιση και ζητούνταν η βοήθεια της ελληνικής ομογένειας του Αμστερνταμ.

Για την εξαφάνιση αυτή ενημερώθηκε και η Inrepol και οι Ολλανδικές αστυνομικές αρχές   ενημέρωσαν πως ένα πτώμα αγνώστων στοιχείων βρέθηκε στο Άμστερνταμ και μάλιστα έχει ταφεί , αφού δεν υπήρχε καμιά αναζήτηση. Συγγενής του 35χρονου μετλέβη τελικά  στην Ολλανδία για να μετάσχει σε διαδικασία αναγνώρισης της σορού και εξεταση DNA από την οποία προέκυψε ότι ο άγνωστος νεκρός ήταν τελικά ο Ευάγγελος Πρώιμος.

Οι δικοί του πλέον αναμένουν την ολοκλήρωση των διαδικασιών ώστε η σορός να επιστρέψει και να ταφεί στην Ελλάδα

ΠΗΓΗ:http://www.agriniopress.gr

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img