Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
14.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝεκρός βρέθηκε διευθυντής κλινικής του Ασκληπιείου Βούλας...

Νεκρός βρέθηκε διευθυντής κλινικής του Ασκληπιείου Βούλας…

Νεκρός μέσα σε μια τεράστια λίμνη αίματος, στο μπάνιο του σπιτιού του στην Καλαμάτα, βρέθηκε ο διευθυντής του Ασκληπιειού Βούλας.
Συγκεκριμένα, τον 65χρονο διευθυντή της Δ’ Ορθοπεδικής Κλινικής του Ασκληπιείου Βούλας, έψαχνε από χθες το απόγευμα ο ξάδερφός του και αφού δεν κατάφερνε να τον βρει πουθενά, ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές.Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής μπήκαν στο σπίτι του γιατρού στις 4 τα ξημερώματα, καθώς η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Ο άτυχος 65χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο μπάνιο, ενώ δίπλα του ήταν ένα νυστέρι με το οποίο εκτιμάται ότι προκλήθηκαν τα θανατηφόρα τραύματά του.Η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί καθώς τα πάντα ήταν άθικτα στο σπίτι και οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για αυτοκτονία. Ωστόσο, ο ορθοπεδικός δεν φαίνεται να είχε αφήσει κάποιο σημείωμα με το οποίο να εξηγεί τους λόγους που έδωσε τέλος στη ζωή του. Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση.

We read it in:https://www.npress.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img