Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022
25.2 C
Agrinio
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜακάβριες σκηνές σε κηδεία. Το φέρετρο ήταν μεγαλύτερο...

Μακάβριες σκηνές σε κηδεία. Το φέρετρο ήταν μεγαλύτερο…

Μακάβριες σκηνές διαδραματίστηκαν την περασμένη Παρασκευή στο Δημοτικό Νεκροταφείο Λουτρακίου κατά τη διάρκεια κηδείας, όταν διαπιστώθηκε την ώρα της ταφής ότι το φέρετρο ήταν μεγαλύτερων διαστάσεων από τον τάφο που είχε ανοιχτεί.

Οπως ήταν φυσικό, το γεγονός προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των συγγενών, οι οποίοι από τη μια έκλαιγαν για την απώλεια του συγγενικού τους προσώπου και από την άλλη δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τον θυμό τους γι’ αυτό που είχε συμβεί.

Αγανακτισμένος αποχώρησε ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο, ο οποίος προσπάθησε μαζί με τους φρακοφόρους από το γραφείο τελετών να τοποθετήσουν το φέρετρο στον τάφο, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Μαρτύριο

Αμέσως ειδοποιήθηκαν τόσο ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας με τις αρμόδιες υπηρεσίες και το εργατικό του προσωπικό όσο και οι υπεύθυνοι του γραφείου τελετών, προκειμένου να δώσουν λύση και να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν η όλη διαδικασία, αφού μέχρι εκείνη την ώρα το μισό φέρετρο ήταν μέσα στον λάκκο και το άλλο μισό έξω από αυτόν.

Το μαρτύριο για τους συγγενείς -που δεν έφυγαν στιγμή από το κοιμητήριο- κράτησε σχεδόν δύο ώρες, με τον θόρυβο του κομπρεσέρ, που άνοιξε επιπλέον τον λάκκο, να σκεπάζει τους λυγμούς και τις φωνές αγανάκτησης.

 

ΠΗΓΗ: www.madata.gr

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img