Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
17.4 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑMad Clip: Κατέστρεψαν μνήμα στην κηδεία του τράπερ...

Mad Clip: Κατέστρεψαν μνήμα στην κηδεία του τράπερ…

1tafos-kopelasΟργή και αποτροπιασμό προκαλεί η εικόνα του κατεστραμμένου τάφου μιας 20χρονης κοπέλας στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου όταν υπέστη σοβαρές ζημιές την ημέρα της κηδείας του Μad Clip.
Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία αλλά και από όσα λένε στο protothema.gr εργαζόμενοι του κοιμητηρίου, τα άτομα αυτά δεν δίστασαν να προκαλέσουν καταστροφές προκειμένου να βγάλουν φωτογραφία το φέρετρο του αδικοχαμένου τραγουδιστή.
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του κοιμητηρίου του Παλαιού Φαλήρου, Κωνσταντίνο Τεντόμα οι ζημιές που προκλήθηκαν ήταν στον τάφο της κοπέλας και σε δύο -τρία στηθαία σε άλλους τάφους όπου εκεί η ζημιά έχει ήδη αποκατασταθεί.
«Η συρροή του κόσμου ξεκίνησε από τις 14.00 το μεσημέρι της ημέρας που έγινε η κηδεία του Mad Clip.Ήταν πάρα πολλά τα άτομα και προσπαθούσαμε να τους βάλουμε σε μια τάξη γιατί είχαμε κι άλλες κηδείες εκείνη την ημέρα. Οι περισσότεροι υπάκουσαν αλλά υπήρχαν βέβαια και κάποιοι που σκαρφάλωναν και πηδούσαν από τις μάντρες για να μπουν μέσα στο κοιμητήριο. Υπήρξαν ζημιές γιατί ήταν πολύς ο κόσμος και συγκεκριμένα προκλήθηκαν ζημιές στον τάφο της κοπέλας και σε δύο-τρία στηθαία σε άλλους τάφους όπου εκεί η ζημιά έχει ήδη αποκατασταθεί».
Ο γνωστός youtuber και φίλος του Μad Clip, Αλέξανδρος Κοψιάλης, σε instastories έγραψε:
«Αντίκρισα τραγελαφικά σκηνικά στη νεκρώσιμη ακολουθία. Λίγο σεβασμό σε αυτή τη ΜΑΝΑ, σε αυτόν τον ΠΑΤΕΡΑ αλλά και στους πραγματικά κοντινούς του ανθρώπους που πήγαν να τον αποχαιρετήσουν. Κινητό στην εκκλησία μέσα, ΜΕΣΑ; Κινητό και όσο ακολουθούσαν το φέρετρο. Για να μη μιλήσω και για το πόσοι τάφοι ποδοπατήθηκαν καθώς σκαρφάλωναν δίχως έλεος. Σεβασμός και στους ενταφιασμένους. Σε κηδεία πήγατε γ@μω το φελέκι μου, όχι σε event», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

MNIMA20XRONIS
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img