Πέμπτη, 13 Μαΐου, 2021
8.8 C
Agrinio
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΓαστούνη: Επιχείρηση ανάσυρσης πτώματος που απεδείχθη .. παιδική κούκλα

Γαστούνη: Επιχείρηση ανάσυρσης πτώματος που απεδείχθη .. παιδική κούκλα


Επί τέσσερις ώρες οι αρχές προσπάθησαν να ανασύρουν ένα πτώμα από αρδευτικό κανάλι – Τελικά απεδείχθη ότι το… «θύμα» δεν ήταν παρά μια κούκλα

Χωρίς λόγο αποδείχθηκε ότι προκλήθηκε μια μεγάλης έκτασης κινητοποίηση για τη ανάσυρση ενός πτώματος από αρδευτικό κανάλι στην ευρύτερη περιοχή της Γαστούνης, η οποία μάλιστα κράτησε τέσσερις ολόκληρες ώρες ώσπου τελικά αποδείχθηκε ότι πτώμα δεν υπήρχε.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι ειδοποίησαν τις αρχές νωρίς το απόγευμα, υποστηρίζοντας ότι είχαν δει μια σκιά που έμοιαζε με ανθρώπινο σώμα στον πυθμένα του καναλιού του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων στην περιοχή Λευκοχώρι. Αμέσως κινητοποιήθηκαν Αστυνομία και Πυροσβεστική και ζητήθηκε να διακοπεί η ροή του νερού προς το κανάλι.

Στην συνέχεια, οι πυροσβέστες εφοδιάστηκαν με ειδικό εξοπλισμό και επιχείρησαν να ανασύρουν αυτό που από την επιφάνεια έβλεπαν ως πιθανό πτώμα μέσα στο κανάλι. Σύντομα, όμως, σήμανε λήξη συναγερμού, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο υποτιθέμενος νεκρός δεν ήταν παρά μια… παιδική κούκλα!

We read it in:www.protothema.gr

spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img