Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
14.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΦρικτός θάνατος: Σφήνωσε στην καρέκλα του σινεμά και ξεψύχησε...

Φρικτός θάνατος: Σφήνωσε στην καρέκλα του σινεμά και ξεψύχησε…

Τραγική κατάληψη είχε η προσπάθεια ενός Βρετανού να πιάσει το κινητό του που είχε πέσει ανάμεσα στα καθίσματα του σινεμά, αφού σφήνωσε, έπαθε καρδιακή προσβολή και τελικά ξεψύχησε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, κατά τη διάρκεια της προβολής σε αίθουσα του κινηματογράφου Vue του εμπορικού κέντρου Star City στο Μπέρμιγχαμ, το κινητό του θύματος έπεσε κάτω από τα δυο μπροστινά καθίσματα. 

Στην προσπάθειά του να το πιάσει, ο άτυχος άνδρας έσκυψε και τεντώθηκε τόσο που το κεφάλι του σφήνωσε στα καθίσματα. Από τον πανικό του και ενώ οι παρευρισκόμενοι προσπαθούσαν να τον απεγκλωβίσουν, ο Βρετανός έπαθε έμφραγμα.

Η γυναίκα του φώναζε, προσπαθώντας να τον βοηθήσει, ενώ το προσωπικό χρειάστηκε περίπου 10 λεπτά για να σπάσει το κάθσιμα και να τον ελευθερώσει. Λίγο αργότερα έσπευσε και το ασθενοφόρο, μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο. Εκεί ωστόσο, έπειτα από μία εβδομάδα νοσηλείας στην εντατική άφησε την τελευταία του ανάσα, γράφοντας το τραγικό τέλος σε ένα πρωτοφανές περιστατικό.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ο Ατίφ Ραφίκ ήταν μόλις 24 χρονών και πατέρας ενός μικρού παιδιού.

«Είναι τόσο λυπηρό αυτό που συνέβη. Ήταν με τη γυναίκα του εκείνη την ώρα. Αυτή βρίσκεται σε τρομερό σοκ. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι» δήλωσε μέλος της οικογένειάς του, προσθέτοντας: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέθανε. Είναι φρικτός τρόπος για να φύγεις από τη ζωή»

«Ήμουν έξω από το σινεμά, όταν άκουσα φωνές. Έτρεξα και βρήκα υπαλλήλους που προσπαθούσαν απεγνωσμένα να ελευθερώσουν έναν άνθρωπο που ήταν κολλημένος. Το κεφάλι του ήταν παγιδευμένο κάτω από τις καρέκλες. Ήταν σε πανικό όταν πήγα εκεί. Μετά από μερικά λεπτά, απλά έχασε τις αισθήσεις του», εκμυστηρεύτηκε φρουρός ασφαλείας του κινηματογράφου, οι υπεύθυνοι του οποίου ανακοίνωσαν πως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εγκλωβίστηκε και έπαθε έμφραγμα ο άτυχος άνδρας είναι υπό διερεύνηση, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το περιστατικό θα μπορούσε να αποφευχθεί…

We read it in: http://www.newsbomb.gr

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img