Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
14.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔΙΕΘΝΗ: Νεκρός σε τροχαίο διάσημος μάνατζερ του NBA, το “αντίο” από τον...

ΔΙΕΘΝΗ: Νεκρός σε τροχαίο διάσημος μάνατζερ του NBA, το “αντίο” από τον Πάρσονς …

Ο άλλοτε μάνατζερ μερικών εκ των σημαντικότερων ονομάτων του NBA, Νταν Φέγκαν, “έφυγε” από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής (25/2).

Όπως αναφέρουν πηγές από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο Φρίμαν, συγκρούστηκε με λεωφορείο στην περιοχή του Κολοράντο με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρει τραγικό θάνατο.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε ακόμα μία γυναίκα αλλά και ο 5χρονος γιος του Φέγκαν, οι οποίοι μεταφέρθηκαν άμεσα στο πλησιέστερο νοσοκομείο με βαριά τραύματα.

Η είδηση συγκλονίζει το NBA καθώς ο 56χρονος μάνατζερ εκπροσωπούσε παλαιότερα σπουδαία ονόματα της λίγκας μεταξύ των οποίων οι Τζον Γουόλ, ΝτεΜάρκους Κάζινς, Ντουάιτ Χάουαρντ, ΝτιΆντρε Τζόρνταν, Ρίκι Ρούμπιο, Τσάντλερ Πάρσονς και άλλους.

Μάλιστα, ο Πάρσονς έσπευσε να “αποχαιρετήσει” τον καλό του φίλο μέσω μηνύματος στο twitter: “Δεν μπορώ να το πιστέψω πως “έφυγες”. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για όσα έκανες για εμένα και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Αυτό είναι άδικο αλλά γνωρίζω πως πήγες σε ένα καλύτερο μέρος και μία ημέρα θα πιούμε ξανά παρέα ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.”

We read it in:http://www.eurohoops.net

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img