Παρασκευή, Απρίλιος 16, 2021
10.4 C
Agrinio
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑπεβίωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Coca Cola HBC, Δημήτρης Λόης...

Απεβίωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Coca Cola HBC, Δημήτρης Λόης…

Στις 15 Σεπτεμβρίου η εταιρεία ανακοίνωνε πως ο επικεφαλής της θα παρέμενε σε άδεια για τέσσερις μήνες για λόγους υγείας

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο διευθύνων σύμβουλος της Coca-Cola HBC, Δημήτρης Λόης, ο οποίος από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχε πάρει άδεια από τα καθήκοντά του για λόγους υγείας.

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι από τα νέα του θανάτου του Δημήτρη. Ήταν μεγάλο προνόμιο που τον γνωρίζαμε προσωπικά και που εργαστήκαμε μαζί του για τόσα πολλά χρόνια», τόνισε ο Αναστάσης Δαβίδ, πρόεδρος του δ.σ. της Coca-Cola HBC, σε ανακοίνωσή του.

«Ο Δημήτρης θα μείνει πάντα στη μνήμη μας για την αφοσίωσή του στους ανθρώπους μας και στις αξίες τις οποίες πρέσβευε».

Ο Μιχάλης Ήμελλος θα συνεχίσει στον ρόλο του acting CEO.

Συγκεκριμένα, στις 15 Σεπτεμβρίου η εταιρεία ανακοίνωνε πως ο επικεφαλής της θα παρέμενε σε άδεια για τέσσερις μήνες, ενώ ανέλαβε να τον αντικαταστήσει ο Μιχάλης Ήμελλος, οικονομικός διευθυντής της Coca-Cola HBC.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση την οποία είχε εκδώσει τότε ο ίδιος ο Δημήτρης Λόης, «Είναι προς το καλύτερο συμφέρον της Coca-Cola HBC και δικό μου να πάρω αυτό το χρόνο για να εστιάσω στην υγεία μου, ενώ ο Μιχάλης και η υπόλοιπη ισχυρή μας ομάδα συνεχίζουν να εκτελούν τη στρατηγική μας».

Το Νούμερο 2 της Coca Cola HBC, μετά τον πρόεδρο της εταιρείας, Αναστάση Δαυίδ, ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην Coca-Cola HBC τον Μάρτιο του 2007, οπότε και ορίσθηκε Περιφερειακός Διευθυντής έχοντας την ευθύνη για σημαντικές αγορές της Εταιρείας όπως η Βουλγαρία, η Ελλάδα, η Κύπρος, η Μολδαβία, η Νιγηρία και η Ρουμανία.

Newmoney.gr

We read it in:http://www.agrinionews.gr

ImageHandler

spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img