Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
14.1 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήANIMAL DEATHSΕλάφι έπεσε σε φρεάτιο και βρήκε τραγικό θάνατο στη Νότια Ρόδο...

Ελάφι έπεσε σε φρεάτιο και βρήκε τραγικό θάνατο στη Νότια Ρόδο…

Ελάφι έπεσε σε φρεάτιο και βρήκε τραγικό θάνατο στη Νότια Ρόδο Μαρτυρικό θάνατο σε φρεάτιο βάθους δύο περίπου μέτρων που ήταν γεμάτο νερό από διαρροή βάνας, βρήκε το βράδυ της Τρίτης, αρσενικό ελάφι σε περιοχή της Νότιας Ρόδου.
Το ελαφάκι, εντοπίστηκε από υπαλλήλους του Δήμου που υπηρετούν στην περιοχή, οι οποίοι ειδοποίησαν αμέσως το Δασαρχείο Δωδεκανήσου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου προκειμένου να συνδράμουν.
Στο σημείο, όπου εντοπίστηκε (ανάμεσα σε Απολακκιά και Κατταβιά, κοντά στον κεντρικό δρόμο) έσπευσαν άμεσα στελέχη του Δασαρχείου και της Πυροσβεστικής, ξεκινώντας έτσι προσπάθειες για να το βγάλουν από το σημείο που είχε πέσει και πάλευε για πολλές ώρες. Το ελαφάκι ζούσε αλλά ήταν φανερά καταβεβλημένο και εξουθενωμένο.
Ειδοποιήθηκε αμέσως επίσης και ιδιώτης κτηνίατρος που έσπευσε στο σημείο, αφού το έβγαλαν από το φρεάτιο, αλλά παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε, το ελαφάκι έχασε τελικά τη μάχη και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.


We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img