Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
12.4 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑγγλία: 9χρονο παιδί σκοτώθηκε από κεραυνό ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο...

Αγγλία: 9χρονο παιδί σκοτώθηκε από κεραυνό ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο…

Ένα αγόρι εννέα ετών στο Μπάκπουλ της Αγγλίας έπεσε νεκρό, όταν την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο ένας κεραυνός τον «χτύπησε» και παρά την επέμβαση των διασωστών, δεν κατάφερε να κερδίσει την «μάχη» για την ζωή του.
Η αστυνομία κλήθηκε λίγο μετά 5 χθες το απόγευμα και με την σειρά της ειδοποίησε το τοπικό νοσοκομείο, όμως τελικά λίγο πριν φτάσει εκεί, το μικρό παιδί, απεβίωσε μέσα στο ασθενοφόρο.
Με βαθιά λύπη αναφέρουμε το νεαρό αγόρι που «χτυπήθηκε» από κεραυνό νωρίτερα σήμερα, δυστυχώς, πέθανε. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο γήπεδο μας, αλλά χωρίς να είναι κατά τη διάρκεια προπόνησης. Ως σύλλογος, είμαστε λυπημένοι και εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του αγοριού», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της τοπικής ομάδας, Σπίριτ Οφ Δε Γιουθ.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img