Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
12.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήANIMAL DEATHSΧριστίνα Βραχάλη: Η συγκινητική ανάρτηση για το σκυλάκι της...

Χριστίνα Βραχάλη: Η συγκινητική ανάρτηση για το σκυλάκι της…

Χριστίνα Βραχάλη ανάρτησηΗ γνωστή αθλητικογράφος Χριστίνα Βραχάλη προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, όπου και αποκάλυψε πως έχασε ξαφνικά το αγαπημένο της σκυλάκι.
Χριστίνα Βραχάλη: Η συγκινητική ανάρτηση για το σκυλάκι της
Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο Instagram: «Αυτό το πλάσμα ήρθε στη ζωή μου για να με μάθει τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη. Πίστη. Αφοσίωση. Ασφάλεια. Ενσυναίσθηση. Καλοσύνη. Και αλήθεια. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Μου ξύπνησε συναισθήματα που δεν ήξερα πως υπάρχουν. Με έπεισε πως η ζωή δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα παιχνίδι.
11 χρόνια μαζί. Οι δύο μας. Το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μου. Η χαρά μου. Η πιο αληθινή επαφή μου. Η οικογένεια μου. Ο συνταξιδιώτης μου. Ο σύντροφος μου. Ο καλύτερος μου φίλος. Η σκιά μου στη γη…
Χθες αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να με εκπαιδεύσει και στην απώλεια.
Ο Τσίλι έφυγε, ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση, τη στιγμή που η μαμά του χόρευε. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή. Γιατί δεν θα στερούσε ποτέ από εμένα, ούτε ένα δευτερόλεπτο χαράς. Τέτοιο μεγαλείο ψυχής.
Τσίλι μου, το πήρα το μήνυμα… αλλά πως θα τα καταφέρω χωρίς εσένα?».
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img