Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
14.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΧαλκιδική: Σοκ με τον 15χρονο που πνίγηκε και νόμιζαν ότι κάνει πλάκα...

Χαλκιδική: Σοκ με τον 15χρονο που πνίγηκε και νόμιζαν ότι κάνει πλάκα – Σήμερα η νεκροψία…

Σοκ μετά τον τραγικό θάνατο ενός 15χρονου αγοριού στην παραλία των Νέων Φλογητών, στη Χαλκιδική.
Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ξάδελφος του 15χρονου, τον είδε μπρούμυτα στη θάλασσα. Αρχικά, νόμιζε ότι αστειευόταν. Όταν τον πλησίασε είδε ότι δεν ανταποκρινόταν και κάλεσε σε βοήθεια.
“Τον βγάλαμε εδώ έξω μπροστά, έβγαζε αφρούς από το στόμα, ήρθε ο ναυαγοσώστης, φέρανε απιδινωτή, ήρθε το ασθενοφόρο, πήραν το παιδί και φύγανε. Δεν είχε αισθήσεις” ανέφερε ένας από τους διασώστες και συμπλήρωσε: “Ένα παιδί φώναξε για βοήθεια. Πήγα εκεί, αλλά το αγόρι ήδη δεν κινούνταν. Τον πήρα και τον έβγαλα έξω”. Οι προσπάθειες για να επαναφέρουν τον 15χρονο ήταν τιτάνιες. Από το πρώτο λεπτό που έγινε αντιληπτό ότι ο 15χρονος είναι αναίσθητος στο νερό, του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, τόσο από το ναυαγοσώστη όσο και από λουόμενους που ήξεραν από ΚΑΡΠΑ. Σήμερα θα γίνει η νεκροψία – νεκροτομή από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του έφηβου αγοριού.

xalkdikh

χαλκιδικη
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img