Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
9.1 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΦονικό στα Γλυκά Νερά: Στην Αλόννησο για το τελευταίο αντίο η σορός...

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Στην Αλόννησο για το τελευταίο αντίο η σορός της 20χρονης Κάρολαϊν…

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι στην 20χρονη Κάρολαϊν στην Παλαιά Χώρα, στην Αλόννησο, εκεί όπου βρίσκεται το πατρικό σπίτι της νεαρής μητέρας που οι αδίστακτοι ληστές-δολοφόνοι τής αφαίρεσαν τη ζωή, εισβάλλοντας στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της Τρίτης.
Με πλοίο μεταφέρεται η σορός της άτυχης κοπέλας από την Αθήνα στο νησί, με τη μητέρα της, Σούζαν και τον 32χρονο σύζυγό της να τη συνοδεύουν στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, στο Πατητήρι της Αλοννήσου όπου και θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στις 15:00.
ραγική φιγούρα όλες αυτές τις ώρες, μεταξύ άλλων, και ο πατέρας της Ντέιβιντ, ο οποίος παρέμεινε στο νησί εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και που τον αναγκάζουν να είναι καθηλωμένος στο σπίτι της οικογένειας. Οι κάτοικοι της Αλοννήσου θα σταθούν δίπλα στην οικογένεια της άτυχης μητέρας για τον ύστατο χαιρετισμό.
H ανακοίνωση της εταιρείας όπου εργάζεται ο 32χρονος σύζυγος της Κάρολαϊν – «Δε θα εκτελεστεί καμία πτήση…»
Την ίδια στιγμή, εξάλλου, η Superior Air, η εταιρεία στην οποία εργάζεται ο σύζυγος της 20χρονης γυναίκας, θα παραμείνει κλειστή καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας σε ένδειξη πένθους για την 20χρονη, ενώ τα ελικόπτερα και τα πτητικά μέσα της εταιρείας θα διατεθούν για να εξυπηρετήσουν τους συγγενείς που θέλουν να μεταβούν στην κηδεία της νεαρής μητέρας.
«Η εταιρεία Superior Air σε ένδειξη πένθους θα παραμείνει κλειστή αύριο 14/05/2021. Δε θα εκτελεστεί καμία πτήση εκτός από τις απαιτούμενες για τη μεταφορά του προσωπικού με ελικόπτερα στην κηδεία της Κάρολαϊν στην Αλόννησο» γράφει σε ανάρτηση στο Instagram.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img