Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
11.2 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΦΘΙΩΤΙΔΑ: Νεκρός 23χρονος - τον βρήκε ο πατέρας του...

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Νεκρός 23χρονος – τον βρήκε ο πατέρας του…

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Μαλεσίνας Φθιώτιδας από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τρίτης μέσα στο σπίτι του.
Ο άτυχος νέος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις στο κρεβάτι του από τον πατέρα του. Ο τελευταίος ειδοποίησε και γιατρό ήταν όμως αργά για το παιδί του.
Από την αστυνομία, όπως αναφέρει το lamiareport, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν ότι ο 23χρονος έφυγε από παθολογικά αίτια, καθώς αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας.
Περισσότερα θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε από το ΑΤ Λοκρών και θα πραγματοποιηθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img